Taitavaa rakentamista Espoosta

SonMark Oy tarjoaa taitavaa rakentamista ja ystävällistä palvelua Espoosta koko Etelä-Suomen alueelle. Suurin osa asiakkaistamme on yrityksiä.

Kaikki yhteystietomme

Taitavaa rakentamista Espoosta

SonMark Oy tarjoaa taitavaa rakentamista ja ystävällistä palvelua Espoosta koko Etelä-Suomen alueelle. Suurin osa asiakkaistamme ovat yrityksiä.

Kaikki yhteystietomme

Taitavaa rakentamista Espoosta

SonMark Oy tarjoaa taitavaa rakentamista ja ystävällistä palvelua Espoosta koko Etelä-Suomen alueelle. Suurin osa asiakkaistamme ovat yrityksiä.

Kaikki yhteystietomme

Kattaviin rakentamisen palveluihimme kuuluvat uudisrakentaminen, saneeraus ja remontointi. Erikoisuutenamme ovat timanttityöt sekä ruiskutettavan uretaanivaahdon asennukset ja polyurea ruiskutus. Kun tarvitset pitkään alalla toiminutta yritystä rakennushankkeisiisi, ota yhteyttä SonMark Oy:hyn ja pyydä tarjous!

Uudisrakentaminen

Teemme pääasiassa kerrostalokohteiden uudisrakentamistöitä rakennusyritysten aliurakoitsijana. Työskentelemme joko tunti- tai urakkasopimuksella. Tarjoamme myös työvoimavuokrauspalvelua. Yritysasiakkaiden lisäksi palvelemme mahdollisuuksien mukaan yksityisiä kotitalouksia.


Teemme työmme aina huolellisesti ja sovitun aikataulun mukaan. Tavoitteinamme ovat aina erinomainen työnjälki ja tyytyväinen asiakas. Teemme myös timanttitöitä erilaisissa kohteissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa. Lue lisää.

Timanttityöt

Saneeraus

Kiinteistön saneeraus on vaativa projekti, joka kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Teemme uudisrakentamisen lisäksi monipuoliset saneeraustyöt Espoossa ja Etelä-Suomen alueella. Olemme saneeranneet vaativiakin kerrostalokohteita sekä tehneet helsinkiläisten arvokiinteistöjen restaurointitöitä. Teemme yhteistyötä myös rakennussuunnittelijoiden kanssa, joten saat kauttamme tarvittaessa myös rakennussuunnittelupalvelua. Kauttamme järjestyvät myös sähkö- ja LVI-saneeraukset.

Saneerauspalveluihimme kuuluvat kaikki kiinteistön sisä- ja ulkosaneeraukseen liittyvät työt. Teemme kiinteistön pintaremontit ja huoneistoremontit sekä julkisivusaneeraukset ja huopa-, tiili- sekä peltikattojen muutostyöt.

Teemme esimerkiksi seuraavia saneeraustöitä:

  • sisä- ja ulkomaalaukset

  • pintatyöt

  • lattiapäällystykset

  • väliseinät

  • kiinteistön muutostyöt ja lisäosat

  • julkisivusaneeraus ja -korjaustyöt

  • katonkorjaukset ja kattojen muutostyöt

  • kiinteistöjen restaurointityöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous laadukkaalle rakentamisen palvelulle. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen!