Timanttityöt

Timanttiporaus- ja timanttisahaustyöt Espoon ja Etelä-Suomen alueella

Timanttiporaus ja timanttisahaus ovat ylivoimaisesti parhaita menetelmiä erilaisten aukkojen ja reikien tekemiseksi betoniin, kiveen tai tiiliseinään. Niiden etuina ovat myös nopeus ja pieni kuormitus rakenteille.

Timanttiporaukset

Toteutamme poraukset betoniin, kiveen, tiileen, ontelolaattoihin, asfalttiin ja muihin vastaaviin materiaaleihin. Timanttiporauksella voidaan tehdä pyöreät reiät mittatarkasti esim. lämpö, sähkö- ja ilmastointiputkille.

Poraukset suoritetaan siististi. Pora kiinnitetään kohteeseen sopivalla tavalla alipaineella tai muuten kiinnittämällä. Terää jäähdytetään yleensä vedellä, mutta kuivaporauskin on mahdollinen. Porausvesi kuivataan pois märkäimurilla.

Kohteen materiaalista riippuen voimme porata myös käsivaraisesti, ilman puomistoa.

Timanttileikkaukset ja timanttisahaukset

Toteutamme timanttileikkaukset ja timanttisahaukset betoniin, kiveen, tiileen, ontelolaattoihin, asfalttiin ja muihin vastaaviin materiaaleihin.

Timanttisahauksella on mahdollista saada aukot mm. ovia ja ikkunoita varten, tai voidaan leikata esim. purettava lattia paloihin, jolloin purkutyö on nopeaa eikä pölyä aiheudu. Terää jäähdytetään yleensä vedellä, mutta kuivaleikkauskin on mahdollinen. 

Työ voidaan suorittaa asutussa kiinteistössä, sillä sähkösahoista ei tule pakokaasua.

Käytössämme on holvi- eli lattia- sekä seinäsahoja. Sahaukset voidaan suorittaa myös käsivaraisesti.

Etsitkö timanttisahauksen, timanttiporauksen tai timanttileikkauksen ammattilaisia?

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ